Matematika 7, zbirka zadataka za sedmi razred osnovne škole

Matematika 7, zbirka zadataka za sedmi razred osnovne škole

Branko Jevremović

Ljubomir Vuković

Jovan Ćuković

ISBN 9788662710123
Godina Izdanja
Izdavač Škola Plus dostupno odmah
-60%
Cena sa PDV-om: 304,00 din. 760,00 din. Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

Izvanredna pomoć roditeljima u radu sa decom i učenicima za samostalno utvrđivanje i unapređenje znanja iz matematike, kao i pripremu za kontrolne i pismene zadatke! Radite sa svojom decom po principima Matematičkog društva Arhimedes!

I pored obaveznog udžbenika i zbirke zadataka, pred roditeljima i učenicima je izazov efikasnijeg i temeljitijeg savladavanja gradiva, pa su dodatne zbirke zadataka i udžbenici idealna pomoć u ovom procesu koji zahteva svež pristup prilagođen nivou znanja i afinitetima dece. Takođe, nastavnici na kontrolnim i pismenim zadacima uobičajeno daju zadatke iz različitih zbirki i udžbenika koji nisu deo udžbeničkog kompleta na kom se radi na časovima, upravo da bi podstakli širinu razmišljanja kod učenika.

Seriju jedinstvenih zbirki zadataka i udžbenika iz matematike izdavačke kuće Škola Plus, koje je odobrilo Ministarstvo prosvete, potpisuju nastavnici sa dugogodišnjim iskustvom u prosveti i radu sa nadarenom decom i ljubiteljima matematike u okviru Matematičkog društva Arhimedes.

Autori su sastavili ovu zbirku sa dovoljnim brojem zadataka koji su složeni po odgovarajućim lekcijama od lakših ka težim, postupno, poštujući poznate didaktičko-metodičke principe.

Izvestan broj "provokativnih" zadataka koji služe za dodatnu nastavu i motivaciju učenika, dat je tako da se "razlamanjem ideje" dolazi do rešenja u nekoliko koraka pomažući time učeniku da neosetnije prihvati misaoni napor koji prati usvajanje težih matematičkih sadržaja.

Zbirka je u prethodnim izdanjima, naročito u izdanju Arhimedesa, tematski složena, jezički i terminološki uređena i sa detaljnim podsetnicima za odgovarajuće teme.

 

  • Sadržaj
  • Elektronski dodatak
  • Detalji
Autor Branko Jevremović, Ljubomir Vuković, Jovan Ćuković
ISBN 9788662710123
EAN 8662710123
Godina izdanja
Izdavač Škola Plus
Broj stranica 216
Format i dimenzije 205 x 265mm, mek povez