Novosti

Septembar 2020

Novosti

Promocija knjige Dečak-pas

30.9.2020.

Četvrtak 01. oktobra 2020. u 16.45h na Otvorenom platou-Terazije 34, u Beogradu, u okviru Petog fesK-a, pod nazivom PAZI ŠTA ČITAŠ.

Cela vest ››
Novosti

Metode i tehnike učenja – kako da što lakše zapamtite gradivo

17.9.2020.

Metode i tehnike učenja koje omogućavaju pamćenje gradiva na lakši, brži i efikasniji način potrebne su svima – od đaka prvaka do studenata doktorskih studija. Izuzetno su retki oni koji kažu da im učenje „pada lako” i da im je jedno čitanje dovoljno da savladaju gradivo.

Cela vest ››
Novosti

Kako naučiti dete da čita i piše pomoću udžbenika

14.9.2020.

Kako naučiti dete da čita i da piše? Znamo da je ovo jedan od najvećih izazova u svetu roditeljstva, neretko i prvi edukativnog tipa. Čitanje i pisanje su svakako među najkorisnijim životnim veštinama i najvažnijim znanjima koja prenosimo deci.

Cela vest ››
Novosti

25 godina uspešnog poslovanja

11.9.2020.

25 godina rada DATA STATUS obeležava sa 25% popusta na 250 naslova

Cela vest ››
Novosti

Novi ili polovni udžbenici – evo zašto novi udžbenici odnose pobedu

10.9.2020.

Polovni udžbenici ili novi udžbenici – iz kojih će vaše dete učiti ove školske godine? Nema sumnje da je ovo jedna od najvećih dilema svakog roditelja kada treba da spremi dete za novu školsku godinu. Polovni udžbenici za osnovnu školu, pa i polovni udžbenici za srednju školu i gimnaziju, pred svaku školsku godinu pokušavaju da se izbore sa novim udžbenicima i odnesu pobedu.

Cela vest ››
Novosti

Motivacija za učenje - kako savladati gradivo iz udžbenika

8.9.2020.

Potrebna vam je motivacija za učenje? Vreme je da se suočimo sa time koliko je motivacija za učenje važna. Svima nam ponekad zafali inspiracije, motiva i želje za uzimanjem udžbenika u ruke. Kako đacima prvacima, tako i učenicima srednje škole i studentima na fakultetu.

Cela vest ››