Novosti

Decembar 2020

Novosti

Pisci za decu - dečiji pisci čija su dela omiljena mališanima

29.12.2020.

Pisci za decu oduvek su važili za umetnike pisane reči, koji osim elokvencije i veštine osmišljavanja priča imaju neprocenjiv talenat - sposobnost da rečnik, ali i samu priču prilagode uzrastu dece kojoj namenjuju svoje knjige, tako zadovoljavajući njihovu potrebu za čitanjem zabavnog sadržaja, ili pružanjem edukacije na način koji je potpuno adekvatan njihovim godinama.

Cela vest ››
Novosti

Novogodišnja akcija

16.12.2020.

Idealno mesto za kupovinu savršenog Novogodišnjeg poklona

Cela vest ››
Novosti

Poslovni uspeh - kako napredovati na poslu i druge tajne uspeha

9.12.2020.

Poslovni uspeh za svakoga znači nešto drugo, a nema sumnje da spada među najčešće težnje i ciljeve savremenog čoveka. Nakon završetka škole i fakulteta, prirodno dolazi vreme za zaposlenje, a sa njim i novi cilj: karijerni napredak.

Cela vest ››
Novosti

Poklon za dete – kako odabrati idealan?

8.12.2020.

Poklon za dete treba birati sa nekoliko važnih stvari na umu: povodom, uzrastom deteta, polom i naravno – interesovanjima deteta.

Cela vest ››
Novosti

Najbolje motivacione knjige koje bi trebalo da pročitate

7.12.2020.

Mogu da inspirišu, motivišu i udahnu novu snagu, a često su prožete i pozitivno-aktivističkim predznakom: zasnivaju se na pretpostavci da određeni obrasci ponašanja ili načina razmišljanja mogu uticati pozitivno na tok života pojedinca.

Cela vest ››
Novosti

Sastav iz srpskog jezika – sve tajne pisanja odličnih sastava

7.12.2020.

Sastavi iz srpskog jezika deo su obaveznih aktivnosti na časovima srpskog jezika i književnosti u osnovnim školama, kao i gimnazijama i srednjim školama. Dok se kod nekih učenika već od prvih školskih dana uočava talenat za pisanje, koji se izražava kroz pisanje izvanrednih sastava, nekima pisanje predstavlja nešto teži i komplikovaniji zadatak.

Cela vest ››