Harisonovi principi interne medicine: besplatan pristup odabranim poglavljima

Maj 2020

U znak zahvalnosti svim zdravstvenim radnicima, odlučili smo da omogućimo pristup odabranim poglavljima iz dela o infektivnim bolestima 19. izdanja Harisonovih principa interne medicine na srpskom jeziku koje je u pripremi.

Platformi sa odabranim poglavljima se pristupa preko linka  datadigital.rs Na stranici koja se bude pojavila potrebno je da kreirate sopstveni nalog. Nakon što potvrdite otvaranje novog naloga i prijavite se na platformu, biće vam omogućen pristup odabranim poglavljima.

Koristimo i ovu priliku da se zahvalimo redaktorskom timu koji je radio na poglavljima iz Infektologije, a koji čine: doc. dr sci. med. Goran Stevanović, doc. dr sci. med. Ksenija Bojović, klin. asist. dr sci. med. Aleksandar Urošević, klin. asist. dr sci. med. Nikola Mitrović, dr med. Anita Petković Karić, dr med. Boris Jegorović, dr med. Uroš Karić, dr med. Marko Marković i dr med. Milan Stojković, kao i glavnom redaktoru izdanja, prof.dr sci. med. Svetozaru Damjanoviću i uredniku prof. dr sci. med. Slaviši Đuričiću.

Prateći našu misiju u čijem je fokusu širenje i unapređenje znanja, želimo i na ovaj način da doprinesemo razvoju medicinske struke i olakšamo vam pristup najnovijim svetskim saznanjima iz oblasti zaraznih bolesti, prevencije i vakcinacije.