DATA STATUS knjižare i knjižara AKADEMIJA rade po uobičajenom radnom vremenu

Maj 2020

Sve DATA STATUS knjižare rade po normalnom radnom vremenu, radnim danom od 8 do 16h, a subotom od 9 do 15h. Knjižara Akademija radi svakim danom od 9 do 20h.

Nakon normalizacije stanja u vezi sa epidemijom CoVid-19, a po preporuci nadležn ih državnih organa, sve naše knjižare vratile su se na normalno radno vreme, poštujući neophodne mere zaštite naših kupaca i zaposlenih.

Podsećamo da je naša knjižara CENTAR koja se nalazi u ulici 27. marta 43 specijalizovana za prodaju udžbenika za osnovne i srednje škole svih izdavača, kao i školskog pribora, lektire, pomoćnih i dodatnih materijala za školu. 

Knjižara DATA MEDIKA koja se nalazi u ulici dr Subotića starijeg 3a u kompleksu Medicinskog fakulteta i Kliničkog centra Srbije, specijalizovana je za stručnu literaturu i medicinsku opremu namenjenu studentima i profesionalcima iz oblasti medicine, farmacije, stomatologije i veterine. U okviru kknjižare DATA MEDIKA radi i kafe koji nudi vrhunsku kafu i napitke od kafe, prirodne sveže ceđene sokove i delikatsnu ponudu lakih snekova i slatkiša. 

Knjižara AKADEMIJA koja se nalaizi u Knez MIhailovoj 35 je je jedan od simbola Beograda i sinonim za najbolju knjižaru već desetinama godina. Pored standardne knjižarske ponude, AKADEMIJA je specijalizovana za stručnu literaturu iz svig oblasti domaćih i stranih izdavača, knjige za učenje stranih jezika, a posebno je poznata po svom odeljenju knjiga za decu koje je najveće te vrste u regionu. Pored ovoga, AKADEMIJA nudi i pažljivo odabarn izbor premum poklona za sve prilike, koji uvozimo od najprestižnijih evropskih dobavljača. Radno vreme knjižare je od 09 d 20h svakim danom, uključujući i subotu i nedelju.