Popusti na sva DATA STATUS i strana izdanja i niži limit na besplatnu isporuku

Mart 2020

Izdanja DATA STATUSA sada su na popsustu do 30%, dok je strana stručna literatura na popustu 10%, a besplatna isporuka važi za kupovine već od 2000 dinara.

U želji da našim čitaocima olakšamo nabavku knjiga u periodu izolacije i smanjene poslovne aktivnosti, kao i da podstaknemo maksimalno poštovanje odluka o smanjenju kretanja, odlučili smo da za kupovinu peko našeg sajta omogućimo popsut na sva naša izdanja, uključujući stručna izdanja iz svih oblasti, kapitalna dela, knjige za decu, ediciju sport i zdrav život i naslove iz popularne psihologije.

Popust od 10% sada važi i za stručna i ostala izdanja na stranim jezicima i to na sva izdanja na engleskom jeziku i odabrana stručna izdanja na hrvatskom jeziku. 

Uz navedene popuste, onlajn kupovinu dodatno olakšavamo smanjenjem limita za besplatnu isporuku i on sada iznosi 2000 dinara. Za sve kupovine u ovom i većem iznosu, isporuka je besplatna. 

Želimo vam da sačuvate svoje i zdravlje svojih najmilijih i verujemo da je u trenucima koje provodimo u svojim domovima, dobra knjiga jedan od najboljih načina da kvalitetno provedemo vreme, bez obzira na profesiju i životno doba.