REZULTATI KVIZA Klikni i osvoji iPhone!

April 2018

Izvučeni dobitnici nagrada u kvizu Klikni i osvoji iPhone!

U petak 27. aprila 2018. na prezentaciji našeg udžbenika Informatika i računarstvo za 5. razred, koja je održana u Subotici, izvučeni su dobitnici nagrada kviza Klikni i osvoji iPhone!

 

Nagrade su izvlačili prisutni nastavnici što smo zabeležili fotografijama.

 

1. nagradu - iPhone 6 dobila je nastavnica Ivana Janković iz OŠ "Jevrem Obrenović", Šabac

2. nagradu - Tablet Samsung Galaxy A7.0 dobila je nastavnica Vesna Obradović iz OŠ "Rada Šubakić", Gruža

3. nagradu - Eksterni hard disk WD EXT 2.5" 1TB dobila je nastavnica Branislava Stojaković iz OŠ "Sveti Sava", Žitište

 

Tačan odgovor na kviz pitanje je 49. U kvizu je učestvovalo 169 nastavnika, od toga njih 122. je odgovorilo tačno, a 5 tačnih odgovora je diskvalifikovano jer se učesnici nisu uklapali u propozicije takmičenja. 42 odgovora nisu bila tačna.

Listići sa imenima 66 nastavnika koji su učestvovali na našim prezentacijama, a dali su tačan odgovor na kviz  pitanje, su dodati u kutiju za izvlačenje nagrada, što znači da se u kutiji ukupno nalazilo 188 listića.

 

Napomena: treću nagradu, Eksterni hard disk je na samom izvlačenju dobila nastavnica Zorica Milosavljević iz OŠ "Banović Strahinja" iz Banjske (opština Zvečan). Nakon telefonskog razgovora sa nastavnicom saznali smo da ona predaje predmet Likovna kultura, što nije u skladu sa propozicijama kviza. Zbog toga je njen dobitak poništen i obavljeno je novo izvlačenje. Prilikom ponovljenog izvlačenja nagrada je otišla Branislavi Stojaković iz škole u Žitištu.