Udžbenici


SAMO 3 KLIKA DO UDŽBENIKA + POKLON pernica i 3 PVC sveske!

Niste sigurni koji udžbenici će se koristiti u školskoj 2017-18. godini u osnovnoj školi koju pohađa vaše dete? Ne brinite. Jednostavan pretraživač* po nazivu škole, mestu i razredu pronalazi popis udžbenika koje odmah možete naručiti! Pretraga je konfigurisana po zvaničnom spisku Ministartsva prosvete odobrenih i korišćenih udžbenika po svim školama u Srbiji. Ukoliko se rezultati pretrage ne podudaraju sa spiskom koji ste dobili u školi, udžbenike sa Vašeg spiska možete potražiti pretragom po razredu i predmetu - imamo u ponudi sve udžbenike vodećih akreditovanih izdavača!

 

Kupite udžbenike u tri jednostavna koraka!

     1.  Izaberite školu i razred koji pohađa vaše dete

     2.  Označite udžbenike koje želite da kupite

     3.  Ubacite izabrane udžbenike u korpu i izaberite način plaćanja
 

Načini plaćanja:

     1.  Online platnim karticama ili pouzećem

     2.  Opštom uplatnicom putem e-bankinga ili na šalterima pošte i banaka

     3.  Online rezervacija udžbenika uz mogućnost njihovog preuzimanja i plaćanja do 6 rata u Data Status knjižari CENTAR na adresi 27. marta br. 43 (kod Poštanske štedionice)

Fluorescentna PERNICA + 3 PVC SVESKE NA POKLON!

Specijalna akcija samo do 1. septembra 2017. god.

Za svaku kupovinu udžbenika preko 6.000 dinara preko našeg internet sajta www.datastatus.rs poklanjamo komplet koji čine fluorescentna pernica i 3 sveske A5 formata sa izdržljivim PVC koricama.** Pravo na poklon imaju svi kupci koji na jednom računu ostvare kupovinu od 6.000 i više dinara i to udžbenika i dodatnih materijala za osnovnu i srednju školu bez obzira na izdavača i / ili dečjih knjiga isključivo u izdanju DATA STATUSA.

Akcija traje do 1. septembra 2017. godine ili do isteka zaliha poklona.


Za kupovine preko 3.000 dinara isporuka je besplatana na teritoriji cele Srbije. 

*na osnovu zvaničnog Kataloga odobrenih udžbenika za osnovnu školu Ministarstva prosvete Republike Srbije.

** Akcija važi samo za onlajn kupovinu na www.datastatus.rs. Akcija važi i u slučaju da onlajn poručite knjige a preuzmete ih u našoj knjižari u Beogradu s tim što je onlajn porudžbina obavezna. Boje pernice i svezaka na reklamnim banerima su ilustrativne i zavise od stanja zaliha.
 

Pretraga po školama

Osnovna škola

Gimnazija

Srednje stručne škole