KOMPLET: Matematika za 7. razred

KOMPLET: Matematika za 7. razred

ISBN 9786455133377
Godina Izdanja
Izdavač Škola Plus trenutno nema na zalihi / rok isporuke 30-60 dana
-50%
Cena sa PDV-om: 790,00 din. 1.580,00 din. Dodaj u korpu Dodaj u listu želja
Dostupno u prodajnom objektu

KOMPLET koji sadrži dve knjige: zbirku zadataka i udžbenik iz matematika za 7. razred osnovne škole.

Izvanredna pomoć roditeljima u radu sa decom i učenicima za samostalno utvrđivanje i unapređenje znanja iz matematike, kao i pripremu za kontrolne i pismene zadatke! Radite sa svojom decom po principima Matematičkog društva Arhimedes!

I pored obaveznog udžbenika i zbirke zadataka, pred roditeljima i učenicima je izazov efikasnijeg i temeljitijeg savladavanja gradiva, pa su dodatne zbirke zadataka i udžbenici idealna pomoć u ovom procesu koji zahteva svež pristup prilagođen nivou znanja i afinitetima dece. Takođe, nastavnici na kontrolnim i pismenim zadacima uobičajeno daju zadatke iz različitih zbirki i udžbenika koji nisu deo udžbeničkog kompleta na kom se radi na časovima, upravo da bi podstakli širinu razmišljanja kod učenika.

Seriju jedinstvenih zbirki zadataka i udžbenika iz matematike izdavačke kuće Škola Plus, koje je odobrilo Ministarstvo prosvete, potpisuju nastavnici sa dugogodišnjim iskustvom u prosveti i radu sa nadarenom decom i ljubiteljima matematike u okviru Matematičkog društva Arhimedes

  • Sadržaj
  • Detalji
  • Recenzije
Autor
ISBN 9786455133377
EAN 6455133374
Godina izdanja
Izdavač Škola Plus
Broj stranica 0
Format i dimenzije